nalikas

Jag är helt lost

Kategori: Allmänt, Småkrypsliv

Just nu är det mest julklappar och barnmys som gäller. Jag och barnen är lite förkylda, men jag hoppas att det är något kortvarigt. Milo saknar förskolan och jag saknar att vara pigg. Hostar lungorna ur mig just nu. 


Julen är på ingång och jag älskar det. De flests julklapparna köptes på Ullared. Jag har Ann, Micke, mamma, Bulle och Marcus kvar. Ev nåt litet till pappa. Mamma, Bulle och Marcus är svårast. Just nu funderar jag på en kryssning, någon Brynäsmatch, Iron Maiden. Får se lite, men det lutar åt något vi kan göra tillsammans. Problemet med att köpa julklapp till Marcus är ju att det blir ju som om han köper den själv. Vi har ju typ gemensamekonomi. 


Idag lagades det korvstroganoff och imorgon blir det hemmagjorda köttbullar. Jag gillar att laga mat när tiden finns. Skulle nästan vilja läsa lite om näringslära eller liknande. Att liga mat och göra egen barnmat ör roligt. Dock så känns det lite jobbigt att börja jobba igen. Det gäller att vara effektiv och planera. Med planering kommer man långt.


Jag är velig inför framtiden. Jag vet inte riktigt hur jag känner och ett positivt besked satte hinder för min plan jag hade. Nu måste jag tänka om och det första vi ska komma fram till är om jag ska upp till heltid eller vänta. Att inte gå upp i tid är en förlust på 36 000 per år.

(null)