nalikas

nu är det dags för plugg..

Kategori: it`s a story.

Varför pluggar inte jag? För jag tycker att det är roligare att sitta på bilddagboken. För ja.. Jag har ju bilddagbok. Har lagt upp hela 21 foton. 20 stycken år 2009 och ett idag. Duktigt!! Men jävlar vad kul det är att läsa gamla saker. Lite ärligt också.


Hade skrvit en sak om Jane. Inget dåligt bara att hon skulle må bra så att jag skulle kunna flytta hem den 1:a juni. Undra vad jag tänkte då? Men det blev ju inte så i vilket fall som helst. Skulle ju sluta röka om hon blev frisk också. Man ska nog ta ett seriöst tag i det. Eller feströka blir nog svårt att sluta med helt. Och jag struntar i vad folk tycker om det!! Den som inte behöver pussa mig sen har inget med det att göra..


Men till dig!!
Du lär börja må bra snart. Jag är orolig för dig. Du sade förut att när jag sade till så skulle du tänka på det. Jag säger till nu. Jag tänker på dig och vill att du ska må bra. Jag saknar den personen jag lärde känna. Du var full av energi och en väldigt bra vän. Bli den människan igen!! Jag tror på dig! Jag önskar att jag kunde säga att jag vet vad du går igenom, men jag har ingen aning. Jag har aldrig varit i din situation förut. Men jag finns här för dig!! Och det gäller dem andra också. Det är fler än jag som bryr mig. Så jag ber dig.. Bli den personen du var när jag lärde känna dig. För jag behöver dig som du var i mitt liv.


Fastnade på ett inlägg om Niina..

                                    


 

Satt och läste lite på playahead i dagboken idag och det är läskigt hur saker förändras. Fastnade på några saker om Niina..

 

"Anledningen till att vara med Niina var så uppskattat är att hon är riktigt saknad den där Niina.. Sen så känns det riktigt bra att vi har börjat prata.. som sagt så förändras saker och människor och relationer.. men min och Niinas relation har förändrats till de bättre.. Ibörjan så var ju hon mer kompisars kompisar.. Även om man tyckte om henne så umgicks man ju inte så mycket med henne men nu så kan man ju prata om istort sätt allt.. Och sen så tycker man ju faktiskt om henne.."

(skrivet 21 oktober 2008)

Sen var det att jobba och det kändes ganska bra. Då tänkte man ju inte på människorna och hunden man lämnat. Sen kom hennes vän och hans lillebror och det gick bra tack vare Niina. Kan inte riktigt förklara vad det var med telefonsamtalet med Niina, men på bra humör blev man. Gick och skrattade hela tiden så de flesta trodde nog att man hade rökt hasch, men sånt håller ju inte vi på med. Men den glädjen och på det humöret man var på när man slutade jobbet det önskar man att alla varelser någon gång kommer att känna."

(skrivet 9 december 2008)

 

"På lördagen hade man ångest och var helt nykter hela dagen. Nedstämdheten fortsatte men Niina skickade ett sms som fick en på riktigt bra humör. Tänk på soffan stod det. Och då blev man riktigt glad. *tackar* men sen vart man riktigt nere eftersom det är bara Niina just nu som vet hur man får upp humöret och då var Niina riktigt saknad...."

"...Så en sak om vänskap. Är det svårt att veta vad vänskap är? Är det svårt att ställa upp för sina vänner när de behöver det? Man snackar inte skit om sina vänner. Man behöver inte gilla allt en kompis gör men om du inte gillar vad din vän gör och pratar om det med andra ska du kunna stå för det också och berätta det för din vän. I en relation oavsett om det handlar om kärlek eller vänskap så handlar det om att ge och ta. Man ska vårda om relationen. Man ställer upp för personen och visar ömsesidig respekt. Man litar på varandra och vågar lämna ut sig. Man gör saker som man inte alltid skulle göra för någon annan. Man hånglar inte upp varandras ragg/partners och man har inte sex med de. Kolla på one tree hill. I ett avsnitt så har Brooke och Payton bråkat och Lucas och Hayley ligger i koma. Brooke sitter och pratar med Lucas och ber han vakna upp ur koman för han måste ta hand om Payton eftersom hon inte kan det. Samtidigt sitter Payton och gör samma sak med Hayley. Det är vänskap. Att även när man kanske inte tycker det bästa om en människa så vill man fortfarande det bästa för människan. Man slutar aldrig att bry sig oavsett vad som händer. Är det någon som vet vad vänskap är?"

(skrivet 21 januari 2009)