nalikas

2011-året då jag tappade bort mig själv..

Kategori: ett år har gått..

Egentligen brukar jag göra dessa den 1:a Januari eftersom jag brukar sitta ganska bakfull och vänta på Ivanhoe, men den här gången kommer jag att missa Ívanhoe. Jag och Marcus åker till Riga imorgon och kommer hem den 2:a. Vi har aldrig firat nyår tillsammans förut så vi får se hur det blir. Är lite nervös över att fira nyår med honom, men jag hoppas på att det blir underbart.


Som sagt är det sista dagen på 2011 imorgon och ett helt år har gått. 365 dagar. Mycket har hänt i dessa dagar. Vi börjar väl med januari då..




Januari
innehöll skola, fest, idol, Marcus och en resa till Stockholm för att gå på naturhistoriska med Marcus och Leo. Mamma fyllde år och Marcus slutade på skolan.


I februri var det utgånger, skola, en berömd spelkväll där en kyckling blev stulen, Världens bästa bob, firade Leo, efterfest, ett bråk på Mcdonalds, natte, skola och Marcus åkte iväg.


Praktiken började i mars, det tog slut med Marcus i några dagar, det var skola, tankar och en hel del stöd.


April var en tung månad, men den hade sina ljuspunkter. Var i Stockholm, praktik, Ann firades, Niina och
jenny kom upp, Lizzie fick somna in, Stockholm, thaifest, Marcus, Kalle och påsk. Och ett nyktert valborg.


Som vanligt fyllde man år i maj, åkte ner till Stockholm, var på cruisingen, hade skola, festade en del och hade det väldigt trevligt. Det var vår.


I Juni tog Niina studenten och fyllde år så Stockholm blev det, var i norrland med Marcus och blev klar i skolan. Så var det midsommar.


Juli innehöll en resa till linköping, Stockholm, trubadurer, sommar, cykel, glass och mys. En dramatisk parkrock och Marcus födelsedag.


Vi var på friidrott i Augusti. Marcus stack på semester och jag passade på att ha kvalitetstid med Kalle. Var på blommor och bin och 30-årsfest. Tillbringade en vecka med Mickis. Hälsade på mor. Åkte ner till Stockholm igen och tillbringade en dag med någon, var på thaifest i vendelsö och var på konsert.


I september åkte vi till linköping en helg och hyrde bil och åkte till karlstad. Det var en flytt, lite mys och lite drama.


Det var mycket drama i oktober, misslyckanden, flera chanser, hockey och mickis.


Pappa fyllde i November, idol, Hade tjejkväll med Lisa, Bio, bartömning, mys och bowling.


December har gett mig julmiddag, jobb, julhandel, julafton och juldag, Stockholm och mys.




Det har hänt mycket i världen också. Det har varit revolutioner i världen, diktaturer har fallit, japan hade jordbävning och tsunami och en kärnkraftolycka, Saab krisade sig, Euron lika så, det har varit översvämningar i thailand, norge hade en massaker, två svenska journalister har dömts till 11-årsfängelse i etiopien, det har varit stormar, Usama dog, politiker har avgått, sexuellt utnyttjande inom idrott har diskuterats och kungen ifrågasatts. Vad tar du med dig från 2011?


Jag vill skänka alla som har lämnat oss en tanke också.



årets låt/låtar: danza kuduroI just had sex, resten av ditt liv, someone like you och ölbriller.
årets vän: Kalle.
årets citat: lär..
årets minne:en bilresa i karlstad..
årets bedrift: jobba
årets bästa:leo
årets sämsta
:dramat
årets saknad:mamma
årets känsla:oro



Kan sammanfatta året så här..






Från 2011 kommer jag att ta med mig alla bra minnen jag har, tro mer på mig själv och fortsätta hoppas.