nalikas

Stockholm i mitt hjärta?

Kategori: en list flera lister.

I fredags så åkte man till Stockholm med Ann och Leo. Hade en rolig bussresa med systeryster. I alla fall de sista 40 minutrarna. Hon satt och sjöng och jag skulle gissa låten. Tror nog inte att medpassagerarna tyckte lika som oss, men det struntar jag i. Vi hade kul i alla fall. När vi kom fram så hängde viMcdonalds och mötte mammas man. Ann åkte till Söder och jag till Bredäng. Vid åtta på kvällen var vi klara och mötte upp Kalle på tåget. Följde med han till Jenny och åt middag på kebaben. Tog tåget till vh och gick "hem till mamma".



Vaknade upp tidigt på lördagen av att min kära gudson skrek attack. Försökte lura i honom att somna om, men han är inte dum den ungen. Vid elva tog man sig till Jordbro för att träffa Kalle och Jenny. Det blev lite prat och frukost innan vi tog bussen till handen. Handlade lite smått och gott. Vi tog bussen till sågen för att gå på thaifest i templet. Gick in på VI och mötte en gammal bekant som gjorde dagen. Gnällde lite över en bra kille istället för två idioter. Fick till svar att det handlar om tillgänglighet. Vi var på thaifest och åt pad thai, satay och masaman. Sjukt gott med thaimat ibland. Träffade mor där och hennes vänner. Tog 807:an till Gullmarsplan för att gå på blommor och bin Långholmen. Drack lite cider och öl med Kalle och Jenny. Ann och Mia kom. Lyssnade på musik och drack lite och njöt av Stockholm. Mötte upp Mickis, Niina och Mimmi för att gå till skeppsholmen.Lyssnade på "svensk hiphop" som Niina en gång för länge sen egentligen skulle tyckt om. Drack lite mer och pratade lite. Lyssnade på Timbuktu och tänkte på ett sms. Timbuktu var riktigt bra som vanligt. Lyssnade på Hoffmaestro och funderade på att statusuppdatera "man ger inte bara bort sig självnuförtiden, man dansar även tryckare på bordet" men var rädd att det skulle missförstås. Efter vi lyssnat på bra musik och dansat lite så var inte kanske längre ett påstående och vi gick till Fridays där det dracks goda drinkar. Kvällen avslutades på en luftmadrass i Jordbro med fel sovsällskap.



söndagen så var det dags att åka hem till Sandviken. Det är så jävla svårt med ordet hem. Stockholm är ju hem. Det är Sandviken också..  I alla fall.. Jag och Kalle tog oss till vh för att hämta upp Leo för att åka buss med Ann. Ann fick roa mig med att sjunga låtar igen. Det var en bra helg. ´Helgen avslutades trött på Marcus soffa.



Dag 19-Profilbild på bilddagboken.


Först tänkte jag ljuga och säga att jag inte har bilddagbok, men sen kom jag på att jag har ju faktiskt en. Jag vet inte när jag lade upp en bild senast, men skulle nog säga att jag har lagt upp kanske bilder i 10 dagar eller nåt sånt. Men jag har ingen profilbild, men ni kan få en bild jag har lagt upp där och med texten till.




Några av världens bästa killar..


Det är den senaste bilden jag har lagt upp. 29:e mars i år. Texten är det jag har skrivit när jag har lagt upp bilden.