nalikas

det här var ju nästan ett riktigt blogginlägg

Kategori: livet är en fest..

Nu sitter man hos Marcus och ger mat åt katten. Marcus åkte till deras mammas stuga någonstans där uppe i norr. De ska fira nyår där uppe så det känns lite konstigt att sitta här själv.


Nu är det bara en högtid kvar så nu sitter man och har nyårsångest.. det har man ju för sig varje år.. Det här med högtider är alltid så jobbigt tycker jag.. man har så mycket press att hitta på det perfekta att göra..


Så har julen varit också..
Julafton började med att man vaknade och satt och umgicks med pappa.. Vid tre kollade man på Kalle Anka och efteråt gick man hem till mor och hämtade upp henne och Bualian.. Där satt man en stund innan det var dags att gå hem till Ann, Micke och Leo.. Där blev det julmat och snaps, men den hoppade jag över.. Öppnade julklappar.. Fick en massa tjejigt.. Sen gick man hem och gjorde efterrätt till far och Marcus som kom vid halvtio.. Iväntan på Marcus satt jag och pappa och kollade på Svensson Svensson.. När Marcus kom fick man mer presenter.. Och han fick sina. Sen var det att umgås med far innan det var att gå hem till Marcus och sova..


På juldagen vaknade man upp ganska skönt och gick hem för att umgås med pappa och göra sig redo inför kvällen.. Man tog ett väldigt skönt bad innan det var att äta middag med far och Marcus.. Marcus gick hem till sig och gjorde sig klar för förfest och jag gjorde mig klar för att hämta upp Lisa.. Hos Marcus satt folk och drack så det var bara att börja dricka peach melba *gott* och annat.. Efter förfest var det Lobby som gällde med alldeles för mycket folk.. Efter mer dricka och mycket dans så var det hemgång till Marcus utan efterfest..




Så vart det annandag också.. Det började med att man åkte in valbo och handlade på mellandagsrean.. Det blev en tröja sen åkte jag hem och åt med far.. Sen kom Marcus förbi och vi gick hem till honom och fortsatte med prison break.. Sen ville Lisa ut eftersom biljetten gällde på annandagen också.. så det vart lobby igen.. Men man väldigt sliten så det blev att dricka en cider och dansa i flera timar.. Trött vid tre kom man ut från krogen och vandrade hem till Marcus...


På söndagen var det vilodag och bara ta det lugnt och umgås med far och Marcus..


Igår träffade man Ana efter ett uppehåll och vart bjuden på lunch på steel town.. Sen följde man med Anahennes ärenden (för det låter så viktigt när man säger ärenden) innan det blev heldag med Marcus.. Vi tog hål i mina öron eftersom min kära kille hade köpt örhängen i julklapp fast man förklarat för honom att hålen hade vuxit igen (stavas det verkligen så?) sen bar det av till Gävle för att äta middag med Marcus vänner och gå på bio och se Avatar.. en sevärd film...