nalikas

Hjärtegull och gamla...

Kategori: Allmänt

Det här med mat är svårt tycker jag. Vi försöker laga varierande mat och äta fisk, kyckling, korv, köttfärs, kött, grönsaker, ris, pasta och potatis varje vecka. Men det känns som om vi äter samma sak hela tiden. Korv i ugn, korvstroganoff eller makaroner och falukorv. Jag behöver inspireras ordentligt. 
Marcus är väldigt enkel att laga mat till. Han tycker om allt. Vilket är lite tråkigt för sig eftersom att det inte spelar någon roll om vi slänger ihop till exempel pasta och bacon eller om vi står i köket i tre timmar och lagar något speciellt. Han har ingen favoriträtt. Allt duger. Ibland brukar jag fråga honom vad hans sista måltid innan sin avrättning skulle vara. Jag tror att ens svar säger en del om hur man är som människa. Favoritfilm och musik säger en del också.


Milo har ju gått på dagis i en månad nu. Han har missat några dagar när han har varit sjuk. Och sjuk har han varit. Flera gånger. Ibland tänker jag att jag vill vara föräldraledig igen och ha mer tid med Milo. Men samtidigt så vill man ha pengar och vi ser ju att Milo trivs på dagis även om lämningarna är hemska. Det är gråt varje gång. Och det gör ont i hjärtat. 


Ihelgen var jag på eckerö med Ann och Camilla och det var riktigt trevligt.