nalikas

Halloween

Kategori: Allmänt, Graviditet, it`s a story.

Fredag börjar komma mot sitt slut och jag och Marcus har vår sista helg utan att vara föräldrar har börjat. Jag tyckte att vi skulle ha föräldrafri fest. Festa som vi vore 16. Kvällen tillbringades framför idol med en varsin glass. Hej familjeliv! Vi har även ordnat lite ärenden och handlat barnolja och blöjor. Imorgon ska jag ordna vårt ens skötbord och bära in spjälsängen till vårt sovrum. Vi tänkte även träffa Martin och fika. Kolla sport och ha lite kvalitetstid med Kalle. Får se om vi hittar på nåt annat också. Kyrkogården



På söndag har vi inga planer. Tänkte bada. Det känns ju som om det inte kommer bli så mycket bada på ett tag. Man kanske kan boka in sig på bubbelbad på söndag. Ska nog kolla upp det. 


Funderar på hur ärlig man ska vara när man skriver. Under min graviditet så har jag önskat att jag kunnat läsa mer om hur det är att vara med barn. Det är mycket fakta man kan läsa vad som händer med bebisen och kroppen, men jag hade velat läsa mer om hur folk upplever saker, sexlivet, ja allt. Att läsa till sig om ett kejsarsnitt har varit svårt. Här i Gävleborg så har man slutat med att låta partnern sova kvar. Det är infektionsrisk och så är det tydligen svårt att städa rummen om det finns en massa extra sängar. Det känns jätte jobbigt. Vår första natt som familj så vill jag ha Marcus där. Nu när det förmodligen blir kejsarsnitt så får partnern sova kvar till en kostnad av 200 kr. 


Ska skriva ett ärligt inlägg om graviditeten någon dag. Får jag en person att må bättre så känns det lugnt. Vägde mig i morse och har gått upp 1,7 kg sen inskrivningen. Vi får väl se hur det är nästa vecka. Det gör mig inte så mycket att jag har gått upp nu. Eller det gör mig inte något alls. Jag skriver det inte för att skryta "hur duktig jag är" för det är jag inte. Jag har ätit precis som vanligt och druckit läsk som vanligt. Jag tycker bara att kroppen är häftig. Inte min kropp. Kroppen allmänt.