nalikas

Familjemys

Kategori: Småkrypsliv, it`s a story.

Måndag och vi är inne i slutet av juni. Helgen har passerat och den har varit riktigt trevlig. Efter jobbet i fredags så hade jag och Marcus ärenden på stan. På tidig kväll kom Hecke med barn på middag. Även SnuttePutte kom förbi. 


På lördagen så var det lunch och fira Marcus ena syskonbarn som har fyllt 4. Det var mycket spring och ljud. På eftermiddagen åkte jag och Marcus till Ockelbo med Milo för att gå på marknad. Jag tycker att det är rätt trevligt på marknaden och man träffar ju alltid på någon man känner. Den här gången träffade vi på Marita som jag var med när jag började träffa Marcus igen. Vi hittade lite saker att köpa och provade på friterad camembert med hjortronsylt. Helt okej, men inte jag skulle bjuda på som dessert. Efter Ockelbo vart det grillning hos Marcus mamma. Märktes hur trött man var egentligen när man somnade under fotbollen med Milo i knät.


På söndagen var vi tvungna att väcka vår son efter 9 eftersom vi skulle till Furuvik med Hecke, Eva och barnen. På Furuvik blev det karuseller, titta på djuren och bada. Varmt var det så vi hade det riktigt bra.