nalikas

1 år senare och det är ingen skillnad..

Kategori: en list flera lister.

Har haft en väldigt bra dag. Visst har jag saknat Marcus, men jag har badat, pratat med vänner och haft det mysigt. Är ganska sugen på att köpa böcker. Nya shopaholicboken har ju kommit och jag längtar verkligen efter livet deluxe kommer ut!! Fortsättningen på hur det går för JW och Jorge!! Måste ha!


Så helgen har varit bra. Har varit med Marcus och myst. Vi lagade pizza och kollade på tv. Och bara myste. Igår var man förbi Fia eftersom att Marcus skulle upp tidigt idag. Titta in i hennes lägenhet och gick ut på stan. Det blev 8ball och jag hatar 8ball. Och självklart så var folk ute. Drama, drama, drama!!!


Som sagt.. Marcus har ju åka iväg till Ö-vikidag har det blivit kvalitetstid med mig själv. Tagit ett varmt bad och tänkte ta ett imorgon också. Tyvärr så har jag saker inbokat imorgon, men men.. Det kommer bli en bra dag!! Har kollat på tv och film. Hyrde just my luck och year one. Det är svårt att hyra film för vi har ju sett det mesta.


Dag 14-en bild på mig för ett år sen

                                


Den här bilden är tagen för nästan ett år sen. Vi skulle på en kryssning i början på Mars, men båten vart inställd så jag, Marcus, Martin och Kalle tog oss till Gävle istället och åt på Church street.