nalikas

nattpass

Kategori: Allmänt

Har ännu en natt på jobbet, men det här är sista jobbpasset för i år. När jag går av mitt pass så kommer Marcus och hämtar mig så att jag får duscha och så. Sen åker vi till Barcelona. Det ska bli väldigt kul att åka iväg och mysigt. Nu är det bara att räkna timmar till man slutar.
 
 
 
Annars har jag inte gjort så mycket. Har mest jobbat och firat julen. Har jobbat varje dag sen 23:e så ledighet passar mig väldigt bra. Jobbade julafton också. Hade förmiddag så det gjorde inte mig något och ska jag vara ärlig så var det ganska skönt att jobba på julafton. Jag var ju väldigt glad vilket jag oftast är så mina tanter och herrar fick i alla fall bemötas med ett leende på läpparna.
 
 
Annars så har julen spenderats med familjen och Marcus. På julafton så kom Marcus och hämtade mig efter jobbet så åkte vi till Marcus morfar. Han är omtyckt. Vi var bara där en liten snabbis eftersom morfarn var väldigt trött. Efter morfarn så plockade vi upp pappa och åkte till Ann där det blev Kalles jul och julmat. Det åts och åts och öppnades julklappar. Mycket trevligt var det och jag var väldigt nöjd med julklapparna som jag fick. Men det jag gillar mest med julen är att man faktiskt tar sig tid att umgås med nära och kära.
 
 
Juldagen spenderades nykter för första gången på 8 år. Har ju gått ut på krogen varje år, men det här året så låg jag i Marcus soffa och tittade på änglagård medans Marcus spelade poker. En bra jul hade jag och jag hoppas att alla andra också hade det.
 
 
Nästa gång blir 2013 som jag loggar in på blogg.se och det ska bli spännande att se vad det året har att erbjuda. Jag hoppas att 2013 kommer att vara ett bra år för människorna i min omgivning.