nalikas

furuvik..

Kategori: livet är en fest..

Har haft en bra helg och måndag. Men börjar på med helgen.
 
 
Jobbade torsdag kväll så fick inte så mycket gjort inför Furuvik, men vaknade i alla fall 9 på morgonen på fredagen. Duschade och gjorde mig klar för en lunch. Det vart thaimat när den inte var som bäst. Men ska inte klaga för mycket. Efter lunchen gick jag, Mickis och Kalle till systemet och handlade lite alokohol. Vi tog bussen till Björksätra och jag packade lite. Så var vi på väg till Furuvik. Resan gick bra och Micke var snäll och parkerade husvagnen åt oss. Vi mötte även Andrea i kön till incheckningen. Och Anastasia var med. Vi gjorde oss hemma och började dricka. Kalle kom vid sju och satte oss utanför Andreas stuga och drack. Efter någon timme så anslöt sig jag och Kalle till de andra och drack lite på festivalområdet. Vi drack lite öl och tittade på Morgan Heritage. Det var en riktigt bra kväll.
 
lördagen så tog man det lugnt ett tag innan det blev att börja dricka. Vi satt på en filt och drack gott och bara pratade. Fler och fler kom medans vi mös. Gruppen splittrades, men vi såg Kalle Baah i alla fall. Jag, Ann och Kalle ville se Timbuktu och han var bra. Riktigt bra! Efter Timbuktu så gick vi tillbaka till campingen och åt pizza och pratade livet. En bra festival var det.
 
 
Igår så träffade man Nathalie och gick på fotboll. Vi kollade på Sif-Malmö ff. Efter fotbollen så var vi hemma hos Kalle en stund. Det snackades skit och pratades lite.Vi hade kvalitetstid som behövdes och hade det riktigt trevligt. Hon har varit riktigt saknad.