nalikas

en bra helg

Kategori: tankvärt..

Förut fick jag frågan om jag saknade att vara singel och jag svarade nej på den frågan. Jag har tänkt mycket på den frågan och saken är den att jag inte varit singel på väldigt länge. Var lugn nu! Jag menar självklart inte att jag och Marcus har varit tillsammans så länge. Jag syftar på att jag inte varit singel i huvudet.

Så här är det. Först var det min kära Jacob från 15 år till 18. Det var ofta slut, men vi fortsatte ju som tillsammans så ibland visste nog inte vi om vi var tillsammans eller inte. Efter Jacob var det Jesus, sen var det Jacob igen (han kom ju hem från USA), sen var det en annan slags barndomsvän och Jesus, sen var det moppepojken i två år, sen var det Marcus, Daniel från Norge (som egenrligen inte kommer från Norge utan bara jobbade där), killen på andra sidan parkeringen och Marcus igen. Även om det har varit långt ifrån ett föhållande med alla så har jag varit upptagen psykiskt så singel var det länge sen jag var.
Men visst saknar jag att festa utan att behöva ta hänsyn till någon annans känslor och kunna göra vad jag vill. Nu är de en till som jag måste ta hänsyn till när jag gör mina val.


Fast ihelgen så har jag varit riktigt glad att ha en till i mitt liv. För jag har haft en riktigt mys helg.
I fredags hade jag prov i arbetsmiljö och som vanligt så satt man dagen innan och pluggade. Trött som man var gick man hem och sov i tre timmar innan det var dags att gå hem till Marcus och lagade mat. Lasange blev det och måste säga att det vart riktigt gott. Det blev att kolla på torsdagens och fredagens avsnitt av idol och tyvärr så  åkte ju några av mina favoriter ut.

Lördagen gick segt. Det kändes som alla var sega. Träffade Ana och Kalle en stund och var jätte trött. Såg en skit film som hette hooking up tror jag. På kvällen lagade vi pizza och såg ännu en skit film. Kanske låter som en dålig dag, men dagen var riktigt trevlig..

Idag så såg vi prince of persia och den var riktigt bra. Det är min typ av film. Sen städade vi ur den gamla lägenheten med Ann och hade det trevligt. Efter det blev det mat och kolla på the back-up plan. Såg även den nya serien the event och det är en sån serie att ser man ett avsnitt så måste man se nästa.


Just ja.. Brynäs vann ju i torsdags.. Träffade även på Martin på ishockeyn.. ...