nalikas

Alla helgons blöta natt!!

Kategori: Allmänt, tankvärt..

Idag är det alla Helgona och halloween på samma dag. Det är första gången på många år som jag inte tagit mig till en kyrkogård. Tiden har inte funnits där för mig och det ger mig verkligen ångest. Att jag inte kan ta mig tid att göra något som är viktigt för mig. Har jobbat EM och slutat 22.15. Jobbet ligger inte i närheten av kyrkogården och när jag har jobbat till efter tio på kvällen så är jag helt slut. Jag ville gå ut ikväll med Fia och dem, men jag orkade inte. När jag gått av mitt pass så ville jag bara slänga mig i soffan. 

Innan jobbet så var det kalas med Marcus familj. Det var tacolunch som skulle göras och äta. Efter lunchen så cyklade jag till jobbet så det vart inget kalasfika för min del. 

Jag vet att jag egentligen inte ska gnälla. Allting handlar om prioritera. Jag kunde ställt en klocka och klivit upp tidigare, men jag är ju alldeles för trött för det. Har haft en natt i för snart en vecka sen som det vart 4 timmars sömn och det känns fortfarande. Börjar förstå vad folk menar när de pratar om trötta småbarnsföräldrar. 

Denna kväll är det många som är ute och festar. Jag tycker ju att denna dag tillhör de som inte längre finns kvar hos oss. Men det är konstigt med döden. Så fort någon som inte borde gått bort försvinner undrar man genast vad som har hänt. Man vill gärna ha en förklaring till varför denna person inte finns bland oss längre. Självmord, överdos, olycka, sjukdom, mord. Vi vill veta hur människor går bort. Vi läser folks statusar på Facebook, tittar i en nättidning om det står något, frågar någon som kanske vet. Allt för att stilla vår nyfikenhet. Men vad spelar det för roll hur en människa mist sitt liv? 

Ni är saknade och aldrig glömda!