nalikas

en ny parfym med en passande titel..

Kategori: livet är en fest..

Det kommer nog ett till inlägg efter det här. Det beror på lite hur lång tid det tar att skriva det jag vill säga först. Har suttit och tittat på resor. Marcus vill åka till island över nyår och jag tycker att det ska bli väldigt kul och mysigt att åka dit om det blir så, men Marcus oroar sig för tandläkare så jag håller på att titta på andra alternativ. Har bl a hittat en all inkkusive kryssning med fyllekäk inkluderat. Ska prata lite med Marcus om det imorgon. Allt jag har tittat på ikväll.



Har varit på bakhumör i några dagar, men inte bakat nåt så nu har jag handlat så att jag kan baka muffins, bullar, kokosbollar (negerbollar) och lussekatter. Funderar på att baka pepparkakor också.




Så har det ju varit helg också..

I fredags tog vi oss ut och åt middag i Sandviken för ovanlighetens skull. Annars när jag och Marcus äter blir det lätt att vi väljer Gävle. Vi mötte upp Mickis, Ana, Kött och KalleCharleys. Det var gott och jag vart mätt. Efter Charleys gick alla utom Kött och Ana till Tommy T-boy och förfestade. Vi trodde väl att det bara skulle vara Tommy och Patrik där, men när vi kom in så satt det ungefär tio personer där. Kanske mer. Under kvällen dök det upp folk hela tiden, men vi satt i vardagsrummet med killarna. Efter elva så gick jag, Mickis och Kalle till Kharma för att delta i bartömning. Vi fick även sällskap av pojkar som vi hade mött hos Tommy. Efter ett tag dök Joel och Olle upp. Även de flesta från förfesten. Marcus hade gått hem dock. På Kharma dracks det, diskuterades det och det dansades. Vid stängning smet jag och Mickis av en dålig syn och skulle till Donken. Joel kom ikapp oss och det fyllediskussionerna fortsatte. Någon gång mellan halvfem-fem kom ett slitet jag till Marcus säng och somnade.


lördagen så vaknade man sliten och grinig. Åt frukost till prison break och hörde av sig till Mickis. Följde med Mickis till Mias för en suspekt kebabbuffé som bara Mickis åt. Jag drack en hederlig coca cola och trodde att jag var i himlen. Cola smakar som bäst när man tror att man ska dö. Kalle dök upp och var ännu mer sliten. Det handlades middag och tittades på idol. Kvällen spenderades med Mickis och Ana med diskussioner. Och dåligt samvete för min del. Gick hem till Marcus och tittade på slutet på en ishockeymatch och sov.



Vaknade och pratade lite med Marcus. Gjorde frukost och hjälpte Kalle att flytta. Spenderade söndagen med det jag ville. Kramas i soffan med Marcus. En väldigt bra söndagskväll.




Jag förstår inte varför jag inte bara gör det jag vill ibland och struntar i alla andra.