nalikas

trevliga sms och en trevlig helg med mina favoriter

Kategori: livet är en fest..

Sitter hemma efter en trevlig dag med Marcus. Vi har varit ute i solen och njutit av 18 graders värmande sol med spotify på hög volym från balkongen. Det kallas att njuta av livet.

igår var man på praktik och det var väldigt lugnt. Satt och hade tjejsnack med ett gäng damer och målade naglar och drack vin. Eller damerna drack vin och jag drack saft. Sen när jag kom hen så satt jag och gjorde skolarbeten. Det var intressanta frågor så det var väldigt skönt att jobba med det.


I lördags så funderade jag ganska länge på om jag skulle till Stockholm och gå på fest i Vendelsö, men när jag pratade med Bob så tyckte jag att det kändes viktigare att träffa honom. Så jag och Marcus åkte in till gävle och åt på interpool och drack lite med Peter. Sen gick vi vidare till Cheers och där Bob hämtade upp oss och för att gå till Old Saints (Jackpot). En väldigt bra lördag med andra ord. Och så tog ju HV71 sm-guld!


I fredags så mötte Marcus upp mig för att åka till Vallhov och lämna in papper. Sen cyklade vi till Coop för att hämta ut ett paket och handla lite. Sen åkte vi hem till Marcus och bakade negerbollar tillsammans. Vid nio mötte vi upp Kalle och Martin och spelade biljard. Jag och Kalle var på lag och vann första omgången (Kalle sköt in åttan i första försöket), andra omgången vann Martin och Marcus (Kalle sköt in åttan i fel hål) och vi vann tredje gången (Kalle sköt in åttan i rätt hål) och Marcus vann sista omgången mot Kalle. Och öl vart det också.. Fast bara två eftersom jag skulle börja sju på lördagen.


I lördags fick jag ett sms "Nu hamnade jag på krogen, vad gör du? :) jag saknar dig! :-0" och glad vart man. Det sms:et behövdes verkligen och det var det första sms:et som var lite åt det hållet.. Så det kändes verkligen bra.. Nu vet jag vart jag har denna person..