nalikas

upp och ner i helgen

Kategori: livet är en fest..

Idag gick man runt i valbo och letade efter en mössa, men tydligen ska vi kvinnor frysa om våra huvuden för alla mössor var så tunna. Marcus följde självklart med till Valbo. Sen har vi inte gjort så mycket mer. Legat i soffan och kollat på film och tv.


I fredags var man på praktiken sen cyklade man hem och förderv tiden. På kvällen var det "fest". Marcus hyresgästförening hade fest, men det vart nyktert för min del. De bjöd på middag (fläskfilé, potatisgratäng och svampsås), efterrätt och dricka (öl till Marcus och loka till mig). Självklart fyllnade folk till och jag var glad att jag var nykter. Det var en trevlig kväll trots att medelåldern var 50+. Kan även tilläggas att jag var yngst och Marcus näst yngst. Men gamla människor kan vara riktigt söta.


Igår var vi på bio och såg social network. Helt okej film. Lagade även lite thaimat och det vart gott. 



Förra helgen tog vi det lugnt. På fredagen var Marcus på personalfest och jag satt och kollade på Bad boys 2. Marcus tog det riktigt lugnt med alkoholen och det känns väldigt bra.

lördagen gick vi hem till mamma och åt thaimat när den är som bäst. Alltså när kära mor gör den. Och det uppskattas väldigt mycket.


söndagen var vi world cup och kollade på när Hammarby spelade bandy. Tyvärr var det inte bandy när den var som bäst eftersom Hammarby bara kom två.


Nu har man planer för de två kommande helgerna och det känns väldigt bra.