nalikas

Planer

Kategori: Småkrypsliv, it`s a story.

Jag är sjukt taggad för 2015. Det känns som om det kommer bli ett fantastiskt år med många nya saker att se fram emot. Jag vet inte riktigt vad jag ser mest fram emot, men känner på mig att allt kommer att bli bra. Det kommer hända mycket med Milo också under 2015 och det kommer bli spännande att se vilken person han kommer att vara. Han håller på att bli en egen person och det är spännande att följa honom. Han har börjat att vara mer vaken under dagarna och vi leker varje dag i babygymet och tränar nacken. Nu ligger han och sover och jag ska strax gå upp och sova och läsa min bok. Marcus ska sova nere med pojken och titta på JVM. Jag gillar JVM också, men tänkte passa på att sova när Marcus ändå ska vara uppe en del inatt. 



Vad finns det mer att skriva. Julen är slut nu. Lite tråkigt tycker jag. Juldagen spenderades nykter här. Första gången sen jag var 17 år tror jag. Har ju varit ut eller på fest varje år sen dess, men det var trevligt att vara hemma med min nya familj. Det var första gången Marcus också var nykter. Den mest minnesvärda juldagen var nog 2004, 2005 och 2009. 



På tal om juldagen. Den 1:a mars var senaste gången jag drack. Så här länge har jag aldrig varit nykter. Saknar det egentligen inte, men visst är jag sugen på min Peach melba jag har i garaget och en drink ibland, men tar det vid något speciellt tillfälle och när min kille har blivit lite äldre. Jag har sagt att dricker nån av oss alkohol så blir det inte att vara nära pojken och så länge han är så här liten så måste en av oss vara nykter. 


Just ja. Fick en iPad av Marcus i julklapp. Eller fick 2/3 av den. Han vill kunna använda den han med. Nu kommer det kännas lite roligare att amma på natten. Är jätteglad för den. 

Nu blir det att göra sig nattklar.