nalikas

natten

Kategori: Allmänt

Har ännu en natt att fördriva. 3,5 timmar kvar. Natten har varit väldigt lugn än så länge. Får se hur länge det håller sig. Nätterna brukar vara lugna när jag jobbar så det kommer nog gå bra. Har köpt två tidningar att läsa också så att jag har något att göra. Annars brukar jag sitta på nätet och handla kläder, men de senaste gångerna så har jag faktiskt tagit det lugnt på den fronten. Jag vet inte om det är jag som har blivit mer ekonomisk eller om kläderna inte faller mig i smaken bara.
 
 
Alla hjärtans dag har varit och jag och Marcus spenderade den på samma sätt som vi gjort varje år. Middag och bio. Vi bröt lite traditionen med att inte äta asiatiskt och gick på tzatziki istället. Grekisk mat är gott. Marcus köpteen ros för 75 kr och vi såg Die hard. Bruce Willis börjar bli gammal. Men vi hade en bra dag och somnade bredvid varandra ganska tidigt på kvällen.
 
 
Helgen har spenderats relativt nykter för min del. I mitt huvud har jag varit nykter helt och hållet, men när jag tänker efter så tog msn en folk öl hos Ana också. Fredagen började med en lunch på Jackson. Grillbuffé med efterrätt. Jag och Marcus åt lunch med hans kollegor innan Ana kom. Sen spenderades min fredag med ett av mina favoritpar. Ana och Micke. Vi pratade och umgicks och fick sällskap av Mickes systerson Johan. På kvällen gick jag och Marcus på fest hos hans andra kollega innan vi gick hem till Kalle. Väl hos Kalle så satt man och pratade film och skådespelare.
 
 
Veckan är ganska oplanerad. Jobbar jag inte i helgen så blir det nog hockey på lördag med Marcus. Annars får vi se vad veckan har att erbjuda. Det är ju ganska fattigt nu veckan innan löning och jag håller hårt i pengarna.