nalikas

måndag..

Kategori: en list flera lister.

Idag är det städdag. Ska boka tid i tvättstugan också tänkte jag. Det känns som om det kan bli en rätt så okej dag idag.



Så.. Tänkte fortsätta på listan då..


Dag 5-10 saker du verkligen uppskattar.


1. Jag
uppskattar mina föräldrar väldigt mycket. Visst kan jag vara arg på dem, men de älskar mig och hjälper mig väldigt mycket. Och jag är väldigt säker på att mina föräldrar vet hur mycket jag älskar dem. Jag skulle aldrig önska att jag hade haft några andra i mitt liv.


2. Jag uppskattar att jag har haft mammas man i mitt liv. Visst kanske jag var för gammal när mamma träffa honom för att se honom som en bonuspappa, men han finns där som om jag vore hans egna barn. Han hjälper mig och ställer upp för mig.


3. Jag uppskattar mina vänner även om jag kanske är dålig på att visa det ibland. Jag är väldigt dålig på att säga till mina vänner hur mycket de betyder för mig, men det gör dem. Väldigt bra är mina vänner. De finns där för en när man är ledsen, arg och glad. Vi pratar ibland inte på flera veckor, men när vi väl pratar är det som om vi pratade igår. Det är helt underbarn med såna vänner.


4.  Jag uppskattar det faktumet att vi får gå på toaletten. Vi har vanliga toaletter med toalettpapper. Helt enkelt underbart.


5. Jag uppskattar bra musik. Bra musik är de bästa som finns. Glad musik, ledsen musik. Allt. Musik är stämningstillfredställande. Att vara på bra humör och lyssna på partymusik. Och ibland sätter musik ord på känslor. Skin beskriver det jag känner för vissa mer än vad jag skule kunna göra med ord.


6. Jag uppskattar verkligen att sova bredvid den jag tycker om. Det finns inget bättre att vakna upp bredvid den personen man gillar. Det är det bästa på hela veckan.


7. Jag uppskattar att jag har ett hem. Någonstans att sova varje natt. Ett tak över huvudet på vintern. En dusch med rent vatten. Hygien artiklar. Bindor och tamponger när jag har mens. El. Sånt som man inte tänker på.


8. Jag uppskattar tillgängligheten. Jag är van att inte ha mobil ibland och vara otillgänglig. Det är skönt ibland. Det är skit ibland.


9. Jag uppskattar de där bra stunderna man har. Stunderna somman vill spela in och spara i framtiden. Det kan vara känsor, blickar, ord m.m De där studerna som gör livet värt att leva när allt bara är skit.


10. Marcus uppslattar jag väldigt mycket.