nalikas

vänskap..

Kategori: en list flera lister.

Tänkte skriva ett inlägg om vänskap innan jag börjar städa och gör läxor.


Dag 7-Min bästa vän.


Jag kan inte välja bara en bästa vän för jag har flera stycken och alla de har en funktion för mig. Vänskap är komplicerat och det bästa som finns. "en bekant hjälper dig att flytta, en vän hjälper dig flytta ett lik". Lite så är det med vänskap. Jag skulle inte neka mina vänner något.


Jag har skrivit det förut och jag tänker ta upp det nu också.
Lucas hamnade i koma och Haley blev påkörd av en bil och hamnade i koma också. Och Brooke och Peyton har ju bråkat eftersom Peyton fortfarande älskar Lucas. I alla fall.. Brooke sitter i Lucas rum och Peyton i Haleys. Brooke säger att Lucas måste vakna upp och ta hand om Peyton (eftersom hon inte kan göra det längre när de har bråkat) men att Lucas inte ska berätta att Brooke har bett henne göra det och Peyton gör samma sak med Haley.
( det är skrivet 2010-02-25 ur One tree hill)

Anledningen till att jag tycker om det avsnittet så mycket och att jag tycker att det handlar om vänskap är att vänskap handlar mycket om det där. Oavsett vad man har bråkat om och hur mycket man "hatar" personen så älskar man den personen innerst inne och vill de bara väl. Om inte man själv kan ta hand om personen så vill man att någon annan ska finnas där för den.

Jag är glad att jag har upplevt vänskap. För saken med vänskap är att man alltid finns där. Det är som min stjärna (nej, den är ju naturligtvis inte min, men de som känner mig vet vilken stjärna jag menar) Stjärnan finns alltid där, men den kanske inte syns hela tiden. För att en stjärna ska lysa krävs det hjälp från solen och det är samma sak med mina vänner. De behöver hjälp från mig för att lysa för mig.


Man behöver inte prata varje dag, men när man pratar så känns de som det var igår. Det spelar ingen roll om det var igår eller tre veckpr sen.


Avslutar det här med med One tree hill.
"peolple always leave.."



"..but sometimes they come back"