nalikas

Första advent

Kategori: Allmänt, Småkrypsliv, it`s a story., tankvärt..

Första advent har snart passerat och dagen tillbringades väldigt utvilad med pappa, Marcus och lilleman. Vi åkte in till Gävle och tittade på invigningen av gävlebocken. Jag var utvilad eftersom att jag sov från tolv på natten till ett på dagen med några uppvaknanden när bebis skulle ha mat. Han sov väldigt bra inatt så får se hur denna blir. Han sov från 22-01.30 03-06.30 07-09.30  10-13.20 sista matningen tog Marcus så jag sov vidare. Marcus tog även natten till lördagen så jag sov uppe hela natten. 

I alla fall.. I Gävle uppträdde Panetoz och jag tänkte på jordbro. Känns som ett annat liv, men jag tycker det är viktigt att komma ihåg sitt utsprung och sin uppväxt. Även om jag aldrig passade in i jordbro så påverkade stället mig och formade mig en del. Men jag är glad att det är ett annat liv även om jag saknar Niina där.  


För nu växer en drogen spice och jag är glad att den inte fanns när jag var 14-17. Jag hade nog testat den om den fanns när jag växte upp. Det är konstigt egentligen att man inte bryr sig om sig själv mer. Man vet ju att skiten är farlig och inte hade man ett dåligt liv man ville komma bort från. Jag var nog nöjd med mitt liv för det mesta när jag var yngre, men jag tyckte om att prova mig fram. Jag hoppas att drogen kommer att försvinna för jag vill inte att drogen ska ta fler liv. Det är dags att vi gör något åt saken. 


Helgen har som sagt varit bra. Har fått sova bra så man har inte varit helt död och faktiskt gjort lite nytta som att städa och sätta upp julpyntet. Nu väntar vi bara på snön och alla paket vi har beställt.