nalikas

nattnöje?

Kategori: tankvärt..

Sitter och kollar på sanningens ögonblick. Det är visserligen en repris så har ju sett det förut. Har suttit och tänk lite på det programmet. Det känns som om det är lättförtjänta pengar, men saken är den att jag skulle nog åkt ut tidigt.
Sanningens ögonblick är ett program som går på femman. Det är människor som har fått svara på 50 frågor med ett lögndetektortest så väljer de ut 21 frågor som visas i programmet. Ju svårare frågor det är som kommer desto mer pengar kan de få. Man kan vinna upp till 500 000kr. Men saken är att det är personliga frågor till allmäna. Hade ni ställt upp på programmet?

Anledningen till att jag skulle åka ut så tidigt är att de ställer så jobbiga frågor. De kan ställa typ "föredrar du brunhåriga killar istället för blonda?" Jag skulle säkert svara fel på en sån simpel fråga. Sen skulle jag nog inte vilja att alla kan få veta vad som helst om mig. De vet ju allt på det där programmet.


Det är inte så att jag har gjort nåt som ingen annan ska veta utan det handlar om att jag inte vill att mina föräldrar ska behöva skämmas för mig. Även om de vet saker så vill de nog inte att alla ska veta saker och det vill nog inte jag heller.

Nej, pengar är inte värt det..